Uklonite sve neželjene nepravilnosti i vratite osmijeh na lice!

Drage naše dame, vodimo Vas na još jedan tretman za regeneraciju i pomlađivanje kože Vašeg lica. No, to nije klasičan tretman, to je AHA tretman voćnim kiselinama ili eksfolijacija.

Žene staroga Rima njegovale su svoju kožu  na taj način. Naime, one su još tada primijetile da voćne kiseline ili eksfolijacija pospješuju eliminaciju mrtvih stanica s kože. Postavile su standarde ženske ljepote koje i danas vrijede. Zavele su mnoge muškarce i ostavile trag u povijesti. Kažu da prava žena nikada ne otkriva sve o sebi pa će tako neke tajne njihove ljepote nama ostati nepoznate zauvijek, ali na sreću, neki trikovi su ipak otkriveni!

Voćne kiseline prisutne su u najrazličitijim voćkama kao što su limun, naranča, grožđe, ali i u medu, bademu, ribizlu… Za kozmetičke proizvode koji sadrže voćne kiseline vrijedi da su iznimno učinkoviti u slučajevima kad je u koži potrebno uspostaviti ravnotežu između regenerativnih i degenerativnih promjena, čime se  zaustavlja prebrzo starenje kože. Tretman voćnim kiselinama zapravo je nježan piling kojim se uklanja najviši sloj kože. Tek pošto se uklone odumrle stanice, koža je spremna da diše i da zablista. Voćne kiseline poboljšavaju teksturu kože, njenu elastičnost, te se samim tim prolongira i nastanak bora. Voćne kiseline su odlične kako u borbi protiv bora, tako i u borbi protiv dosadnih akni  s kojima se muči većina tinejdžera. Naime, otklanjajući površinski sloj kože, one oslobađaju lice od nagomilanih bakterija i viška masti, pa je takvo tlo mnogo manje pogodno za nastanak novih akni. I ne samo to, dermatološke ordinacije preporučuju AHA tretmane i onima koji imaju problem sa mnogobrojnim ožiljcima i flekama po licu, s obzirom da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.

 

Program proizvoda AHA nudi brojne mogućnosti i najbolje rezultate u rješavanju problema i nedostataka kože i djeluju na kožu kao:

Organski piling

Poticajno obnavljanje kože i bogato obnavljanje zalihe vlage

Uklanjajuće sredstvo na manje bore 

Sredstvo za čišćenje kože i smanjenja pora

Uklanjajuće sredstvo nepravilnosti u pigmentaciji

Normalizirajuće sredstvo kod izlučivanje žlijezda lojnica

Jedan tretman traje sat vremena i tretira se cijelo lice prema tipu kože, stanju i dobi klijenta.Dermatolozi  preporučuju  između 5- 10 tretmana za što bolji rezultat.

Koža je  izuzetno osjetljiva na sunce nakon AHA tretmana, pa bi ga trebalo izbjegavati tokom ljeta i sačekati malo povoljnije vremenske uvjete. Sada, kada je  idealno vrijeme za AHA tretman voćnim kiselinama!

Ponuda uključuje:

10 AHA tretmana njege lica voćnim kiselinama (trajanje jednog tretmana je sat vremena)

Masažu lica, masku prema tipu i stanju kože, kremu sa SPF 20.